Vi letar fler medarbetare till vårt fantastiska team av Applikationsingenjörer!

Som applikationsingenjör besöker du regelbundet kunder i flera länder utanför Europa och samarbetar med ledande forskare, ingenjörer och läkare inom medicinsk bildgivning. Tillsammans banar vi väg för en utveckling inom sjukvården för ännu bättre utrustning inom områden såsom ultraljud, röntgen, MR och mammografi.
Din huvuduppgift är att leverera den absolut bästa lösningen till våra kunder. Med en förmåga att förstå behovet och presentera en unik kundanpassad lösning av våra produkter inte bara motsvarar utan överträffar du kundens förväntningar.

När du börjar hos oss genomgår du ett strukturerat träningsprogram tillsammans med erfarna kollegor, och din utveckling kommer därefter fortsätta. Du kommer att bli en viktig del av ett team med lång erfarenhet inom internationella affärer, utveckling och integrering av mjukvara inom bildbehandling för medicinsk bildutrustning inom alla modaliteter.

Vi uppmuntrar egna initiativ och idéer som kan leda till förbättringar i både arbete och produkter.

Vi räknar med att du har ett brinnande intresse för medicinsk bild och snabbt sätter dig in i företagets mjukvara så att du med självförtroende kan samarbeta med våra kunder för att skapa bästa möjliga bildkvalitet. Tillsammans med dina kollegor bygger du starka och långvariga relationer med både nya och existerande kunder. Du strävar alltid efter att leverera den bästa servicen och hela tiden hålla ögonen öppna för nya affärsmöjligheter. Tack vare den kunskap och erfarenhet du har från interaktioner med våra kunder, så är du en viktig del av de produktutvecklingsprojekt vi kontinuerligt driver.

Våra kunder är ledande tillverkare inom medicinsk bildutrustning såsom ultraljud, röntgen, MR, mammografi mm och ContextVision är marknadsledande inom vårt område. Vi säkrar och bibehåller vår position genom att ständigt investera i forskning och utveckling och leverera nya produkter till tillverkare i hela världen.                                                                                                                                                   
Utbildning/erfarenhet
•  B. Sc eller M. Sc i Biomedical/Medical Engineering, Software eller Electrical Engineering

•  Erfarenhet från arbete inom industrin/medicinsk bild är ett plus

•  Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning

•  Anställningsort: Linköping eller Stockholm

Om oss

ContextVision är ett medicintekniskt bolag specialiserat inom bildbehandling och artificiell intelligens. Vår banbrytande teknologi hjälper sjukvården att tolka bilder vilket är avgörande för att ställa rätt diagnos och val av behandling.

ContextVision har varit en pionjär inom området för medicinsk bild i mer än 30 år och har valt att satsa på den senaste teknologin inom artificiell intelligens. Företaget investerar stort och utvecklar sin portfölj. Den nuvarande produktportföljen består av världsledande bildförbättringsmjukvara för 2D och 3D ultraljud, MR, röntgen, och mammografi och används av ledande tillverkare globalt.

ContextVision är baserat i Sverige och listat på Oslobörsen.